Facebook pixel

Over Covamo

Covamo is het resultaat van de samenwerking van lokale familiebedrijven met een hart voor Toyota. Door onze krachten te bundelen staan we sterker en vergroten we onze expertise. Hierdoor kunnen we u nog beter helpen met al uw mobiliteitsvragen.

Dé Toyota Verdeler in uw regio

Grootste aanbod van nieuwe en tweedehandswagens in België

Kwalitatieve service

Lokaal, van eigen bodem

ONS VERHAAL

Meer dan 50 jaar Toyota, nu allen onder één groep

ONZE MISSIE

We verenigen met Covamo het beste van twee werelden: de kwaliteit en service van een grote groep met de eigenheid en warme klantenbenadering van een kleine garage. De klant kent ons en nog belangrijker: wij kennen de klant. Door voortdurend te innoveren willen we de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Onze betrachting is niet om de grootste te zijn, wel de beste! Transparantie en een open communicatie: daarin ligt de basis voor onze klantencontacten. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn daarbij steeds onze leidraad.

ONZE VISIE

Covamo wil met Toyotaproducten, -service en -kwaliteit aan alle klanten persoonlijk een antwoord geven op hun mobiliteitsvragen. Zowel voor aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen, het onderhoud, reparaties maar ook verzekeringen, autofinanciering, pechverhelping,…  Klantvriendelijkheid staat hierbij centraal. Onze stimulerende werkomgeving straalt af op onze medewerkers en uiteindelijk ook op onze klanten. Zo voelen zij zich welkom, betrokken en gewaardeerd. We zullen er alles aan doen om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Ons ultieme doel blijft altijd een onvergetelijke klantenervaring.

jaar Toyota ervaring

Trouwe klanten

Medewerkers

Voertuigen op voorraad

WAAROM COVAMO

Wat zijn onze troeven als groep voor u als klant?

ONZE DIENSTEN

Heeft uw wagen nood aan onderhoud of een herstelling? In onze Toyota Centers zorgen we voor u en uw wagen. U kan alvast rekenen op een persoonlijk onthaal en een vlotte, correcte service door een ervaren team. Een kop koffie is standaard.

NIEUWE AUTO'S

Het uitgebreide gamma van Toyota blijft verbazen. We zijn marktleider in hybride voertuigen: van kleine stadswagens tot onverwoestbare 4×4’s. Kom het volledige gamma ontdekken van de grootste en meest groene autofabrikant ter wereld. 

2DE HANDS VOERTUIGEN

Op zoek naar een betrouwbare tweedehandswagen? Bij ons vindt u een selectie recente tweedehandswagens. Elke auto is getest op maar liefst 145 punten en u krijgt tot 10 jaar garantie. Dat is het Covamo-kwaliteitslabel.

UW VLOOT

Onze fleetmanager ondersteunt en adviseert dagelijks verschillende bedrijven met de uitbouw van hun wagenpark. Wij houden steeds rekening met de wijzigende fiscale regels, de nieuwste technologieën en werknemerstevredenheid. We werken met een transparante (TCO) budgettering waarbij uw wensen centraal staan.

Top garage heb er mijn 6de toyota nu gekocht en als ze niet goed waren geweest had ik dat nooit gedaan deze zijn top en vriendelijk : 10/10!

Elke keer wordt je met vriendelijkheid en een glimlach geholpen. Je merkt ook echt dat dit voor hun niet zomaar een beroep is maar een passie. Altijd blij om terug te kunnen keren naar deze garage. 10/10

Normaal ga ik niet graag naar een garage ik laat het liever over aan mijn man. Bij de Toyota garage is zo’n vriendelijke professionele sfeer en geweldig aardige mensen. Was gewoon gezellig om te zijn : 9,5/10!

Als je een persoonlijk en familiair gevoel belangrijk vindt en niet een nummer wil zijn met top service en dito service! 10/10

Zeer te vreden. 10/10 ze doen de moeite om je bestelling te zoeken. Ook al is het klein. Zelfs na 20min zoeken gaven ze niet op. Echt een top garage en service!